Nieuws

Wat is beter: vooruit of achteruit inparkeren?

Vooruit of achteruit inparkeren. Wat is veiliger, sneller en/of handiger als het gaat om haaks inparkeren in parkeervakken op een parkeerterrein? In dit artikel vertellen we jou wat gewenst kan zijn in verschillende situaties.

Nieuws

De groene golf: dit is het nut ervan

Doorrijden zonder te stoppen voor een verkeerslicht, dat is het idee achter de groene golf. Klinkt goed toch? Waarom de groene golf bestaat en welke voor- en nadelen deze heeft, vertellen wij jou in dit artikel.

Nieuws

Alles rondom de rotonde

Figuurlijk kun je er in Nederland niet omheen: rotondes. Een cirkelvormige weg met een eiland in het midden. Heb jij je weleens afgevraagd hoe rotondes zijn ontstaan of wie dit heeft bedacht?

Nieuws

De drie handige parkeertips van Trigion Traffic Support

Parkeren. Een handeling die veel mensen lastig vinden om uit te voeren. Bij menigeen breekt het zweet zelfs al uit bij het horen van het woord fileparkeren. Maar als automobilist ontkom je er niet aan. Is parkeren ook niet jouw favoriete bezigheid?

Nieuws

Online routeplanners: welke moet je nu eigenlijk gebruiken?

Online routeplanners zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Of je deze nu lopend, fietsend of in de auto gebruikt, het gedoe met papieren kaarten is (gelukkig) voorbij. Er zijn echter zoveel online routeplanners dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Maar welke online routeplanners zijn het meest geschikt voor jou?

 

Nieuws

Hoe ontstaat een file?

Iedereen staat weleens in de file. De een dagelijks, wanneer hij of zij naar kantoor rijdt bijvoorbeeld, de ander zo nu en dan. Maar waarom zijn er eigenlijk files? Om het ontstaan van files te kunnen doorgronden, is het belangrijk om te weten dat er twee soorten files zijn: de terugkerende file en de niet-terugkerende file. 

Nieuws

Traffic Support behaalt wederom Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Twee jaar geleden bereikten we Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en met trots kunnen we zeggen dat deze certificering is verlengd! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat we op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.