• menu

Nieuwsoverzicht

Traffic Support behaalt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Wij voldoen bovengemiddeld aan de landelijke norm (PSO) op het gebied van sociaal ondernemen en onze groei naar sociaal ondernemerschap is erkend met een PSO-certificering! Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). En hier zijn we natuurlijk enorm trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat wij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer 

Vernieuwing motorpark Traffic Support

Met trots delen wij de aanschaf van onze nieuwe motoren van Traffic Support! Thijs Willem Smits van BMW Motorrad overhandigde de sleutels van 6 nieuwe BMW F 800 GS modellen aan Paul Brouwer, directeur Finance & Control. Met een totaal aantal van 8 motoren staan we weer klaar voor snelle en efficiënte ondersteuning voor infra, incidentmanagement, events en openbaar vervoer.

Lees meer 

Succesvolle test van early warning verkeersregelaar

Om de veiligheid van de weggebruikers te vergroten waarschuwt Flitsmeister de weggebruiker al enige tijd voor objecten die een gevaar vormen op de rijbaan. Als voorbeeld de “early warning” van nood- en hulpdiensten. Voor het vergroten van de algemene veiligheid op de weg heeft Traffic Support geopperd om de weggebruiker ook te waarschuwen op locaties waar de verkeersregelaar op de openbare weg staat en er niet alleen een verhoogd risico geldt voor de weggebruiker, maar ook voor de verkeersregelaar zelf. Naast het testen van de inzet van zelfsturende tekstwagens van EBO van Weel voor het optimaliseren van de verkeersdoorstroming op het evenement van Emporium te Wijchen, is er in samenwerking met Flister, EBO van Weel en Traffic Support voor het eerst getest met een waarschuwing voor de verkeersregelaar via Flitsmeister.

Lees meer 

'Ik regel verkeer' met John de Wolf

Vandaag lanceren wij, in samenwerking met twee collega-bedrijven en het UWV, de campagne ‘Ik regel verkeer’. Hierin wordt een realistisch beeld weergegeven van het relatief jonge beroep van beroepsverkeersregelaars en gaan wij samen op zoek naar 300 nieuwe collega’s. John de Wolf, die zich al jaren inzet voor 50-plussers op de arbeidsmarkt en tevens een hoofdrol vertolkt in de campagne, stelt: “Door deze campagne zien mensen eindelijk hoe veelzijdig het beroep is en laten we zien dat er nog volop baankansen zijn.”. In de loop der jaren maakte het vak een flinke verandering door. Waar dit vroeger vaak een taak van de politie was, was het voor hen steeds groter wordende takenpakket een reden om beroepsverkeersregelaars in het leven te roepen.

Lees meer 

Samenwerking Safety Group en Safesight

Traffic Support en Crowd Support slaan de handen ineen met Safesight. Safesight ondersteunt veiligheidsorganisaties met innovatieve technologie. Crowd Support en Traffic Support, beide onderdeel van Safety Group, zijn specialisten in dienstverlening op het gebied van evenementenveiligheid, -verkeer en -vervoer. Een samenwerking met Safesight past bij onze ambitie om technologische innovaties en praktijk samen te brengen. De strategische samenwerking is een logisch gevolg van de complementaire dienstverlening. Waar Crowd Support en Traffic Support veiligheidsplannen en mobiliteitsplannen voor veel evenementen opstellen en daar uitvoering aan geven, zorgt de software van Safesight ervoor dat alle betrokkenen die plannen (en de daaruit voortkomende protocollen en afspraken) kennen en uitvoeren.

Lees meer