Waar gaan we voor?

Wij willen de vanzelfsprekende partner zijn voor het leveren van toekomstbestendige projectmatige diensten op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. We geloven namelijk dat er steeds meer waarde schuilt in betrouwbaarheid en continuïteit. Daarbij nemen we het liefst een regierol, zodat de opdrachtgever zich volledig kan focussen op haar kerntaken.

Waar staan we voor?

We streven ernaar een toekomstbestendige bijdrage te leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de openbare ruimte en voor het publiek toegankelijke domein, door vanuit onze expertise betrouwbare en professionele verkeersafwikkelingen in te zetten.

Drie divisies

Binnen Trigion Traffic Support werken we met drie divisies: Trigion Traffic Support Infra voor verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Trigion Traffic Support Events voor ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van de bezoekers en Trigion Traffic Support OV voor doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden.

Bouw- en infraprojecten

Als wegenbouwbedrijf wil je dat jouw medewerkers veilig aan het werk kunnen tijdens wegwerkzaamheden, als bouwbedrijf wil je dat de bouwplaats goed bereikbaar is voor speciaal transport en als overheid heb je baat bij het zo snel mogelijk afronden van werkzaamheden, zodat eventuele verkeershinder tot een minimum beperkt blijft. Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig bouw- of infraproject, in deze situaties kun je verkeersregelaars inhuren om ervoor te zorgen dat de verkeersdoorstroming veilig en optimaal verloopt.

Evenementen

Bij een evenement is het belangrijk dat jouw gasten snel en eenvoudig bij jouw locatie arriveren en vertrekken. Dat vraagt om de juiste aansturing, vooral omdat het vaak gaat om grote groepen bezoekers in een relatief kort tijdsbestek. Je kunt verkeersregelaars inhuren die richting geven en alles in goede banen leiden.

Openbaar vervoer

Indien je werkzaamheden uitvoert aan het spoor en de treinen daardoor niet rijden, kun je vervangend vervoer inzetten in de vorm van touringcars. Om ervoor te zorgen dat reizigers hun reis zo comfortabel en snel als mogelijk kunnen voortzetten, verzorgt Trigion Traffic Support OV onder andere de coördinatie van touringcars ter plaatse. Daarbij is continu contact met het regiecentrum, zodat tijdig op- en afschalen mogelijk is.

Heb je hulp nodig met een verkeersvraagstuk?

Neem vrijblijvend contact op met ons. We denken graag met je mee!