Traffic Support heet nu Trigion Traffic Support

We zijn al sinds 2015 onderdeel van Trigion (beveiligingsdiensten en services) en dat laten we sinds 1 januari 2022 ook in onze naam terugkomen. Zo laten we zien dat je, naast het realiseren van optimale verkeersafwikkelingen, ook bij ons terecht kunt voor andere onderdelen uit het veiligheidsdomein. Daarnaast kunnen we, door het combineren van onze expertises, nog betere, schaalbare en flexibele oplossingen aanbieden.

Drie divisies

Binnen Trigion Traffic Support werken we met drie divisies: Trigion Traffic Support Infra voor verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Trigion Traffic Support Events voor ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van de bezoekers en Trigion Traffic Support OV voor doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden.

Bouw- en infraprojecten

Als wegenbouwbedrijf wil je dat jouw medewerkers veilig aan het werk kunnen tijdens wegwerkzaamheden, als bouwbedrijf wil je dat de bouwplaats goed bereikbaar is voor speciaal transport en als overheid heb je baat bij het zo snel mogelijk afronden van werkzaamheden, zodat eventuele verkeershinder tot een minimum beperkt blijft. Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig bouw- of infraproject, in deze situaties kun je verkeersregelaars inhuren om ervoor te zorgen dat de verkeersdoorstroming veilig en optimaal verloopt.

Evenementen

Bij een evenement is het belangrijk dat jouw gasten snel en eenvoudig bij jouw locatie arriveren en vertrekken. Dat vraagt om de juiste aansturing, vooral omdat het vaak gaat om grote groepen bezoekers in een relatief kort tijdsbestek. Je kunt verkeersregelaars inhuren die richting geven en alles in goede banen leiden.

Openbaar vervoer

Indien je werkzaamheden uitvoert aan het spoor en de treinen daardoor niet rijden, kun je vervangend vervoer inzetten in de vorm van touringcars. Om ervoor te zorgen dat reizigers hun reis zo comfortabel en snel als mogelijk kunnen voortzetten, verzorgt Trigion Traffic Support OV onder andere de coördinatie van touringcars ter plaatse. Daarbij is continu contact met het regiecentrum, zodat tijdig op- en afschalen mogelijk is.

Onze mensen Traffic Support

Onze medewerkers

De verkeersregelaars van Trigion Traffic Support zijn goed opgeleide en gediplomeerde professionals. We noemen ze dan ook niet voor niks beroepsverkeersregelaars. Stuk voor stuk begrijpen ze hoe verkeersdeelnemers en bezoekers van evenementen zich bewegen en gedragen. Expertise weten ze snel om te zetten in daadkrachtig en adequaat handelen. Daarbij zijn zij representatief en komen ze tijdig en goed voorbereid op uw locatie. Of het nu gaat om de inzet op evenementen, bij wegwerkzaamheden of tijdens treinstremmingen: met de inzet van onze beroepsverkeersregelaars verzeker jij je van veiligheid in het verkeer.

Heb je hulp nodig met een verkeersvraagstuk?

Neem vrijblijvend contact op met ons. We denken graag met jou mee!