Bij een evenement is het belangrijk dat uw gasten snel en eenvoudig bij uw locatie aankomen en vertrekken. Dat vraagt om de juiste aansturing, vooral omdat het vaak om grote groepen bezoekers en voertuigen in een relatief kort tijdsbestek gaat. U kunt verkeersregelaars inzetten die richting geven en alles in goede banen leiden.

Tijdens de voorbereiding

We starten de voorbereiding met een quickscan van de beoogde evenementenlocatie. Aan de hand daarvan beoordelen we of het evenement daar mogelijk is, maken we een inschatting van de bezoekerscapaciteit en letten we op mogelijke knelpunten. Daarna ontwikkelen we een verkeers- en vervoersplan, waarin we nader ingaan op de maatregelen op het gebied van verkeersbegeleiding, parkeren, bewegwijzering en veiligheid. Dit stemmen we vervolgens af met de gemeente, Rijkswaterstraat, politie, brandweer, ambulance en andere hulpdiensten. Indien gewenst verzorgen we ook de vergunningsaanvraag. 

Onze projectmanagers

Wanneer u met ons samenwerkt, heeft u gedurende het project te maken met een van onze ervaren en deskundige projectmanagers. Ruim voor aanvang van de werkzaamheden denkt hij of zij met u mee over passende oplossingen.

Tijdens de opbouw

Wanneer u de vergunning voor uw evenement krijgt en instemt met het verkeers- en vervoersplan, starten we met het toewerken naar het evenement zelf. Dat begint met het ontwerp en de productie van de bewegwijzering, de plaatsing van de borden en de inrichting van het parkeerterrein. Kiest u voor betaald parkeren? Dan kunnen we met ons zusterbedrijf OnlineTicket de parkeerverkoop voor u organiseren en verzorgen.

Tijdens het evenement

Op de dag zelf verzorgen we verkeers- en parkeerbegeleiding. Onze medewerkers zijn ruim op tijd aanwezig, zien er verzorgd uit en weten wat er van ze wordt verwacht. Daarbij letten ze niet alleen op de veiligheid, maar fungeren ze ook als gastheer of -vrouw, zodat uw gasten zich al direct welkom voelen. 

Na afloop van het evenement

Voor ons is het evenement nog niet afgelopen als uw gasten veilig bij uw evenement zijn vertrokken en op weg zijn naar huis. Na het evenement zorgen we ervoor dat alle pionnen zijn opgeruimd en alle wegwijzers zijn weggehaald. 

Onze keurmerken

We hechten veel waarde aan kwaliteit en werken hard om een optimale dienstverlening te realiseren, afgestemd op uw wensen en verwachtingen. 

VVEM

Traffic Support Events is lid van de Vereniging van Evenementenmakers (VVEM). De VVEM is opgericht als brancheorganisatie voor professionals in de publieksevenementenbranche en komt op voor de belangen van evenementenmakers. Zowel organisatoren, locatieverstrekkers als leveranciers zijn onderdeel van deze vereniging. Hierbij worden kwaliteit, veiligheid en professionaliteit uitgedragen als kenmerken. Wilt u meer weten over de VVEM? Klik dan op de button hieronder!

Meer weten

Organiseert u zelf een evenement?

Organiseert u zelf een evenement en wilt u weten wat Traffic Support Events voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We denken graag met u mee!