Evenementen

Bij een evenement is het belangrijk dat jouw gasten snel en eenvoudig bij jouw locatie arriveren en vertrekken. Dat vraagt om de juiste aansturing, vooral omdat het vaak gaat om grote groepen bezoekers in een relatief kort tijdsbestek. Je kunt verkeersregelaars inhuren die richting geven en alles in goede banen leiden.

Tijdens de voorbereiding

We starten de voorbereiding met een quickscan van de beoogde evenementenlocatie. Aan de hand daarvan beoordelen we of het evenement daar mogelijk is, maken we een inschatting van de bezoekerscapaciteit en letten we op mogelijke knelpunten. Daarna ontwikkelen we een verkeers- en vervoersplan, waarin we nader ingaan op de maatregelen op het gebied van verkeersbegeleiding, parkeren, bewegwijzering en veiligheid. Dit stemmen we vervolgens af met de gemeente, Rijkswaterstraat, politie, brandweer, ambulance en andere hulpdiensten. Indien gewenst verzorgen we ook de vergunningsaanvraag. 

Onze projectmanagers

Wanneer je met ons samenwerkt, heb je gedurende het project te maken met één van onze projectmanagers. Ruim voor aanvang van de werkzaamheden denkt hij of zij met jou mee over passende oplossingen.

Tijdens de opbouw

Wanneer je de vergunning voor jouw evenement krijgt en instemt met het verkeers- en vervoersplan, starten we met het toewerken naar het evenement zelf. Dat begint met het ontwerp en de productie van de bewegwijzering, de plaatsing van de borden en de inrichting van het parkeerterrein. Kies je voor betaald parkeren? Dan kunnen we met ons zusterbedrijf OnlineTicket de parkeerverkoop voor je organiseren en verzorgen.

Tijdens het evenement

Op de dag zelf verzorgen we verkeers- en parkeerbegeleiding. Onze medewerkers zijn ruim op tijd aanwezig, zien er verzorgd uit en weten wat er van ze wordt verwacht. Daarbij letten ze niet alleen op de veiligheid, maar fungeren ze ook als gastheer of -vrouw, zodat jouw gasten zich al direct welkom voelen. 

Na afloop van het evenement

Voor ons is het evenement nog niet afgelopen als je gasten veilig bij jouw evenement zijn vertrokken en op weg zijn naar huis. Na het evenement zorgen we ervoor dat alle pionnen zijn opgeruimd en alle wegwijzers zijn weggehaald. 

Onze keurmerken

We hechten veel waarde aan kwaliteit en werken hard om een optimale dienstverlening te realiseren, afgestemd op jouw wensen en verwachtingen. 

VVEM

Trigion Traffic Support Events is lid van de Vereniging van Evenementenmakers (VVEM). De VVEM is opgericht als brancheorganisatie voor professionals in de publieksevenementenbranche en komt op voor de belangen van evenementenmakers. Zowel organisatoren, locatieverstrekkers als leveranciers zijn onderdeel van deze vereniging. Hierbij worden kwaliteit, veiligheid en professionaliteit uitgedragen als kenmerken. Wil je meer weten over de VVEM? Klik dan op de button hieronder!

Meer weten

Organiseer je zelf een evenement?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze projectmanagers. We denken graag mee!