Bouw- en infraprojecten

Als wegenbouwbedrijf wil je dat jouw medewerkers veilig aan het werk kunnen tijdens wegwerkzaamheden, als bouwbedrijf wil je dat de bouwplaats goed bereikbaar is voor speciaal transport en als overheid heb je baat bij het zo snel mogelijk afronden van werkzaamheden, zodat eventuele verkeershinder tot een minimum beperkt blijft. Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig bouw- of infraproject, in deze situaties kun je verkeersregelaars inhuren om ervoor te zorgen dat de verkeersdoorstroming veilig en optimaal verloopt.

Tijdens de voorbereiding

Wanneer je met ons samenwerkt, heb je gedurende het project te maken met één van onze projectmanagers. Ruim voor aanvang van de werkzaamheden denkt hij of zij graag met jou mee over passende oplossingen, die erop gericht zijn om de overlast zo klein mogelijk en de veiligheid zo optimaal mogelijk te laten zijn. Desgewenst stellen we een procesplan op.

Tijdens de werkzaamheden

Dagelijks krijgen de verkeersregelaars werkinstructies van onze werkvoorbereiders, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden en weten wat er die dag van hun wordt verwacht.

Ondersteunend personeel

Onze teamleiders ondersteunen de verkeersregelaars en controleren of zij de werkzaamheden naar behoren uitvoeren. Daarnaast is onze projectassistent 24 uur per dag bereikbaar, zowel voor jou als voor onze medewerkers. Zo kunnen we bij een eventuele calamiteit of onvoorziene situatie een beroep doen op stand-by verkeersregelaars in het hele land.

Onze keurmerken

  • ISO 9001:2015
  • VCA 2017/6.0*
  • SNA- keurmerk (NEN 4400-1)
  • PSO trede 3

Heb je hulp nodig met een verkeersvraagstuk?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze projectmanagers. We denken graag mee!