Bij Traffic Support hechten wij veel waarde aan kwaliteit en herkenbaarheid. Daarom beschikken wij ook over een eigen en veelzijdig wagenpark, geschikt voor de meest uiteenlopende situaties. Onze opvallende wagens zijn voorzien van zwaailichten en alle nodige hulp- en veiligheidsmaterialen. Doordat alle voertuigen zijn voorzien van een Track & Trace systeem, is de locatie van onze verkeersregelaars continue bekend. Zo kunnen we bij spoedopdrachten snel bepalen welke voertuigen het dichtst bij de calamiteit in de buurt zijn. Zo bent u verzekerd van een snelle reactie. 

Commandotrailer

Voor grote en veelzijdige projecten kunnen wij een commandotrailer inzetten. Deze trailer is voorzien van een eigen stroom- en watervoorziening. De trailer biedt ruimte aan drie werkplekken, een vergaderruimte, een keuken, een informatiebalie en werkplaats. Wanneer er een tent voor wordt geplaatst, ontstaat er een ruimte voor circa 50 medewerkers. Naast de commandotrailer beschikken wij ook nog over twee commandowagens, die we inzetten voor de coördinatie en communicatie bij kleinere projecten. 

Pick-up met DRIP

Traffic Support heeft een aantal grote pick-ups met een Dynamisch Route-Informatiepaneel (DRIP). Daarmee heeft de verkeersregelaar het beste middel om weggebruikers duidelijk en helder te informeren. Op de DRIP kunnen diverse teksten worden geplaatst om bijvoorbeeld een file aan te kondigen of te wijzen op een omleiding of parkeerterrein. Deze pick-ups zijn effectief en flexibel in gebruik. De voertuigen zijn daarmee snel inzetbaar bij wegwerkzaamheden, evenementen of calamiteiten.