Omdat de Safety Group beschikt over een landelijk netwerk van veiligheidsmedewerkers en goed uitgeruste bedrijfsvoertuigen, kunnen wij snel en flexibel reageren bij calamiteiten. Zo verzorgt Traffic Support bijvoorbeeld Stedelijk Incident Management. Daarbij richten wij ons op het vergemakkelijken van de afhandeling van kleinschalige (verkeers)incidenten om zo de doorstroming van het verkeer te bevorderen.

Ook bij grootschalige calamiteiten als een bos- of heidebrand, een vliegramp of een evacuatie bij uitbraak van ziekte of overstromingen, handelen wij snel en adequaat. Voor korte tijd of indien noodzakelijk langdurig, sluiten we gebieden af voor ongenode bezoekers en zien we toe op de veiligheid in het gebied.

Werkwijze bij calamiteiten

Calamiteiten vragen om snel en doeltreffend handelen. Of het nu gaat om een ernstig ongeluk op een drukke verkeersader, een gaslek langs een doorgaande route, een grote brand op een industrieterrein, een gesprongen waterleiding die de weg onbegaanbaar maakt. Of bijvoorbeeld om explosieven die aangetroffen zijn bij graafwerkzaamheden waardoor de omgeving moet worden afgesloten, een stroomstoring waardoor een verkeersregelinstallatie buiten werking is of een blokkade van een spoorwegovergang door een aanrijding. Het is goed te weten dat u dan een beroep kunt doen op de verkeersregelaars van Traffic Support.

Door de omvang van onze organisatie én door onze flexibele en betrokken medewerkers lukt het ons altijd om binnen afzienbare tijd een team gecertificeerde verkeersregelaars ter plaatse te krijgen. 100% garantie kunnen we niet geven, omdat tijdstip, overige inzet van medewerkers, verkeersdrukte en de plaats van incident eventueel een belemmering kunnen zijn, maar we doen wel ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen.

U kunt ons 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonisch bereiken. Tussen 04.30 uur en 23.00 uur zijn we op kantoor bereikbaar op nummer (038) 425 67 10. Daarbuiten op ons noodnummer (038) 42 56 740. Voor opdrachtgevers zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via een speciaal noodnummer 06-52320710.

Keurmerken

Net zoals u hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Want alleen de hoogste kwaliteit garandeert een optimale dienstverlening, afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Onze medewerkers zijn zich hier, iedere dag opnieuw, zeer bewust van. Die hoge kwaliteit is het resultaat van het maken van bewuste keuzes. Wij werken volgens internationaal erkende normen en standaarden, waar u als opdrachtgever op kunt bouwen en vertrouwen. Daarnaast vinden wij betrouwbaarheid, pro-activiteit en flexibiliteit erg belangrijk en hebben onze professionele medewerkers een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. 

Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!

Ik wil contact!