Is er sprake van een (on)geplande stremming en vervoert u reizigers met alternatief vervoer naar hun (eind)bestemming? Dan kunt u bij ons terecht voor route en signing. Hierbij staat de reizigersbehoefte altijd op de eerste plek. Wij zorgen ervoor dat men comfortabel op de juiste plek arriveert. Zo nemen wij ook de facilitaire voorzieningen op locatie voor onze rekening.

Daarnaast zetten wij personeel in op locatie. Denk hierbij aan een buscoördinator die buschauffeurs van aanwijzingen voorziet en als vraagbaak voor reizigers fungeert. Ook is het mogelijk om servicemedewerkers in te zetten. Zij spelen een belangrijke rol in de serviceverlening in en rondom bussen en stations. En als het nodig is, verzorgen wij ook de verkeersmaatregelen.

Keurmerken

Net zoals u hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Want alleen de hoogste kwaliteit garandeert een optimale dienstverlening, afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Onze medewerkers zijn zich hier, iedere dag opnieuw, zeer bewust van. Die hoge kwaliteit is het resultaat van het maken van bewuste keuzes. Wij werken volgens internationaal erkende normen en standaarden, waar u als opdrachtgever op kunt bouwen en vertrouwen. Daarnaast vinden wij betrouwbaarheid, pro-activiteit en flexibiliteit erg belangrijk en hebben onze professionele medewerkers een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. 

Lees meer

Meer informatie?

Wij adviseren u graag over hoe om te gaan met reizigers(stromen)! Maak direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!