U gaat een evenement organiseren en u wilt daarbij in een vroegtijdig stadium deskundig advies op het gebied van verkeer en parkeren en mogelijk zelfs over de keuze van de evenementenlocatie. U wilt namelijk dat uw gasten een veilig en plezierig evenement meemaken, waar ze na afloop met veel genoegen op terug kijken. Dan bent u bij Traffic Support aan het juiste adres.

Voorbereiding

Wanneer u met ons gaat samenwerken, heeft u gedurende het project te maken met een ervaren en deskundige Project Manager van Traffic Support. U heeft bij ons slechts één contactpersoon, dat is wel zo handig en efficiënt. 

Wij starten met een quickscan van de beoogde evenementenlocatie. We beoordelen of het evenement hier mogelijk is, maken een inschatting van de bezoekerscapaciteit en letten op mogelijke knelpunten. Wij ontwikkelen voor u een verkeers- en vervoersplan en stemmen dit af met de gemeente, Rijkswaterstaat, politie, brandweer, ambulance en andere hulpdiensten. Onze Project Managers worden door hen gezien als echte experts. Als u dit wenst, verzorgen we namens u ook de vergunningsaanvraag. In het verkeers- en vervoersplan gaan we nader in op de maatregelen op het gebied van verkeersbegeleiding, parkeren, bewegwijzering en veiligheid. Indien noodzakelijk schakelen we ook de ervaren beveiligers in van Crowd Support, zodat uw gasten van aankomst tot vertrek verzekerd zijn van professionele begeleiding.

Opbouw

Als u de vergunning voor uw evenement heeft gekregen en u instemt met het verkeers- en vervoersplan dat wij voor u hebben opgesteld, gaan we toewerken naar het evenement zelf. Dat begint met het ontwerp en de productie van de bewegwijzering, de plaatsing van de borden (die vanzelfsprekend voldoen aan alle wettelijke eisen) en de inrichting van het parkeerterrein. Daar hebben wij veel kennis van, dat is voor u dus een zorg minder. Als u kiest voor betaald parkeren, dan kunnen wij voor u de parkeerkaartverkoop organiseren en verzorgen. Onze zusterbedrijf OnlineTicket kan u hierin adviseren.

Het evenement

Op de dag zelf hoeft u zich om de verkeersbegeleiding en het parkeren niet druk te maken. Dat regelen wij allemaal. Onze medewerkers zijn ruim op tijd aanwezig, zien er verzorgd uit en weten wat er van ze verwacht wordt. Daarbij letten ze niet alleen op de veiligheid, maar fungeren ze ook als gastheer, zodat uw gasten zich al direct welkom voelen.

Na afloop

Een evenement is voor ons niet afgelopen als uw gasten veilig bij uw evenement vertrokken zijn en op weg zijn naar huis. Voor ons is het pas klaar als de allerlaatste pion is opgeruimd en alle wegwijzers zijn weggehaald. Want ook daar zorgen wij voor. Ook dat geeft zekerheid.

Keurmerken

Net zoals u hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Want alleen de hoogste kwaliteit garandeert een optimale dienstverlening, afgestemd op uw wensen en verwachtingen.

VVEM

Traffic Support Events is lid van de Vereniging van Evenementenmakers (VVEM). De VVEM is opgericht als brancheorganisatie voor professionals in de publieks-evenementenbranche en komen op voor de belangen van Evenementenmakers. Zowel organisatoren, locatieverstrekkers als leveranciers zijn onderdeel van deze vereniging. Hierbij worden kwaliteit, veiligheid en professionaliteit uitgedragen als kenmerken.

Lees meer

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Organiseert u zelf een evenement en wilt u weten wat Traffic Support Events voor u kan betekenen? Klik op onderstaande button en vraag vrijblijvend uw offerte aan!