Het succes van een evenement valt of staat met een goede voorbereiding. Dat geldt voor de programmering, de keuze van de artiesten of sprekers, de faciliteiten voor uw bezoekers, maar zeker ook voor de logistiek.

Al ruim voor de aanvraag van de evenementenvergunning hebben wij overleg met hulpdiensten, gemeenten en andere relevante partijen. Wij brengen knelpunten in kaart en stellen oplossingen voor. Uiteindelijk stellen wij een compleet verkeers- en vervoersplan op, waarbij alle processen vooraf al zijn afgestemd met alle betrokkenen. Daarbij is het ons streven u op dit gebied zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op alle andere facetten van de organisatie van uw evenement. 

Verkeersmanagement

Op de dag van het evenement zelf, komen alle voorbereidingen samen. Onze (verkeers)coördinator neemt dan de leiding en zorgt voor uitvoering van alle plannen. Hij staat daarbij in direct contact met wegbeheerders, politie, hulpdiensten en zijn collega’s van Traffic Support. We maken gebruik van de meest moderne technologie om de bezoekersstromen scherp te volgen. Zo nodig grijpen we in en sturen we bij. 

Onze (verkeers)coördinator stuurt verkeersstromen in de juiste richting, begeleidt busdiensten, opent of sluit parkeervelden en zorgt voor de complete financiële afhandeling van parkeergelden. Natuurlijk met de doelgerichtheid en gastvrijheid die kenmerkend is voor alle medewerkers van Traffic Support.

En u? Samen met uw bezoekers geniet u van een geslaagd evenement!

Traffic

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!