Omdat u de bezoekers van uw evenement niet onnodig in de file wilt laten staan besteden wij veel aandacht aan een goede bewegwijzering. Als ervaren specialist in evenementenverkeer wijzen wij uw bezoekers graag de juiste weg. 

Amarok DRIP

Ruim voor het evenement plaats gaat vinden, stellen wij al een verkeers- en vervoersplan op. Hierin besteden we onder andere veel aandacht aan een duidelijke bewegwijzering. De juiste inzet van bebording hebben we zo al ruim van tevoren helder in kaart. Daarbij stemmen we onze plannen ook af met instanties zoals provincie, gemeente en Rijkswaterstaat. 

Op de dag zelf maken we gebruik van de meest moderne technologie om de bezoekersstromen scherp te volgen. Zo kunnen we als dat nodig is op ieder gewenste moment ingrijpen en bijsturen. Bijvoorbeeld door de inzet van onze motordiensten of onze pick-ups met DRIP. Zo zorgen we ervoor dat de bezoekers aan uw evenement veilig en snel aankomen en kunnen vertrekken.

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!