• menu

"Stadshavens Rotterdam werkt echt!" wederom succesvol

Datum geplaatst: 23-08-17

Op donderdag 10 augustus werd een nieuwe groep kandidaten van het project ‘Stadshaven Rotterdam Werkt Echt!’ in het zonnetje gezet. Alle 17 medewerkers hebben een uitgebreid opleidingstraject afgesloten met een diploma of certificaat voor een rol als verkeersregelaar en toezichthouder.

Stadshavens Rotterdam werkt samen met Werk & Inkomen (W&I) van Gemeente Rotterdam om werkzoekenden met een achterstand op de arbeidsmarkt op te leiden en uit te laten stromen naar betaald werk. In samenwerking met zusterbedrijven City 360, IVON en Trigion zijn eerder al 24 gediplomeerden begeleid naar een betaalde baan als verkeersregelaar, toezichthouder of parkeercontroleur.

Opnieuw blijkt de samenwerking binnen het project ‘Stadshaven Rotterdam Werkt Echt!’ succesvol. De 17 nieuw gediplomeerde gastheren en –vrouwen worden ingezet om orde en veiligheid te waarborgen in de grootste fietsenstalling ter wereld, die recent is opgeleverd in Utrecht.

Eind augustus start een nieuwe groep deelnemers aan het opleidingstraject. Het streven is om dit jaar tenminste 50 gediplomeerde medewerkers te laten instromen bij City 360 en Traffic Support.