Dankzij de inzet van de beroepsverkeersregelaars van Traffic Support is iedere weggebruiker en evenementenbezoeker snel en veilig op de plek van bestemming. Dat is wat u graag wilt en wat wij met professionalisme en passie voor u verzorgen. Onze gediplomeerde en gecertificeerde verkeersregelaars zijn voorbereid op de meest uiteenlopende situaties. Naast verkeers- en mensenkennis beschikken zij over een sterke overtuigingskracht. Dat, in combinatie met een stevig gevoel voor gastvrijheid, maakt de verkeersregelaars van Traffic Support tot de beste in hun vak. 

Opleidingen en trainingen 

Als u kiest voor de diensten van Traffic Support heeft u de zekerheid dat u medewerkers inhuurt die een passende opleiding en training hebben gehad. Zo volgen onze verkeersregelaars in de eerste zes maanden de volgende vier opleidingen en trainingen:

1

Drie dagen opleiding tot Beroeps Verkeersregelaar.

2

Twee dagen BIO-training, een interne training die ingaat op onze bedrijfsprincipes: Betrokkenheid, Integriteit en Openheid

3

Een tweedaagse training ‘Omgaan met agressiviteit’, een training die we samen met de Politie Academie hebben ontwikkeld

4

Een eendaagse opleiding Basisveiligheid VCA

Al deze (en andere) trainingen en leertrajecten worden verzorgd door het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland (IVON). Deze waardevolle kennis is eveneens beschikbaar voor organisatoren van evenementen en andere professionals uit de event branche. Daarom biedt IVON ook theorie- en praktijkopleidingen voor professionals buiten Traffic Support. Kijk voor meer informatie op de site van IVON.

Veiligheid staat voorop

Net zoals u hechten wij veel belang aan veiligheid. Voor uw medewerkers, uw bezoekers, het verkeer. Maar natuurlijk ook voor onze eigen medewerkers. Zo beschikken onze verkeersregelaars over de juiste uitrusting en de beste beschermingsmiddelen. Daarmee voldoen wij volledig aan de strenge eisen van die de Arbowet hieraan stelt. Wetten en regels die wij toejuichen, omdat we zuinig zijn op onze medewerkers. Daarnaast draagt dit bij aan onze kwaliteit én – heel belangrijk – aan een maximale zekerheid voor u als opdrachtgever. Het kan immers financieel én publicitair heel vervelend zijn als de Arbeidsinspectie een project of event stillegt omdat er zaken niet in orde zijn.

Opvallende kleding en uitrusting

Onze verkeersregelaars zijn goed herkenbaar dankzij een opvallend en goed zichtbaar geel uniform. Dit voldoet aan alle eisen op het gebied van kleur en reflectie. Net zo opvallend is het oranje bodyjack dat zij dragen, ontwikkeld door Traffic Support. Vanzelfsprekend heeft elke verkeersregelaar een streamlight met signaalverlichting, een eigen portofoon en uiteraard het bekende verkeersregelaarsfluitje. Zo zorgen wij voor uw, maar ook voor onze veiligheid.