• menu

Werkwijze calamiteiten

Calamiteiten vragen om snel en doeltreffend handelen. Of het nu gaat om een ernstig ongeluk op een drukke verkeersader, een gaslek langs een doorgaande route, een grote brand op een industrieterrein, een gesprongen waterleiding die de weg onbegaanbaar maakt. Of bijvoorbeeld om explosieven die aangetroffen zijn bij graafwerkzaamheden waardoor de omgeving moet worden afgesloten, een stroomstoring waardoor een verkeersregelinstallatie buiten werking is of een blokkade van een spoorwegovergang door een aanrijding. Het is goed te weten dat u dan een beroep kunt doen op de verkeersregelaars van Traffic Support.

Door de omvang van onze organisatie én door onze flexibele en betrokken medewerkers lukt het ons altijd om binnen afzienbare tijd een team gecertificeerde verkeersregelaars ter plaatse te krijgen. 100% garantie kunnen we niet geven, omdat tijdstip, overige inzet van medewerkers, verkeersdrukte en de plaats van incident eventueel een belemmering kunnen zijn, maar we doen wel ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen.
U kunt ons 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonisch bereiken. Tussen 04.30 uur en 23.00 uur zijn we op kantoor bereikbaar op nummer (038) 425 67 10. Daarbuiten op ons noodnummer (038) 42 56 740. Voor opdrachtgevers zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via een speciaal noodnummer 06-52320710.