• menu

Medewerkers en materieel

Dankzij de inzet van de beroepsverkeersregelaars van Traffic Support is iedere weggebruiker en evenementenbezoeker snel en veilig op de plek van bestemming. Dat is wat u graag wilt en wat wij met professionalisme en passie voor u verzorgen. Onze gediplomeerde en gecertificeerde verkeersregelaars zijn voorbereid op de meest uiteenlopende situaties. Naast verkeers- en mensenkennis beschikken zij over een sterke overtuigingskracht. Dat, in combinatie met een stevig gevoel voor gastvrijheid, maakt de verkeersregelaars van Traffic Support tot de beste in hun vak.

Opleidingen en trainingen

Als u kiest voor de diensten van Traffic Support heeft u de zekerheid dat u medewerkers inhuurt die een passende opleiding en training hebben gehad. Zo volgen onze verkeersregelaars in de eerste zes maanden de volgende vier opleidingen en trainingen:
• Drie dagen opleiding tot Beroeps Verkeersregelaar;
• Twee dagen BIO-training, een interne training die ingaat op onze bedrijfsprincipes: Betrokkenheid, Integriteit en Openheid;
• Een tweedaagse training ‘Omgaan met agressiviteit’, een training die we samen met de Politie Academie hebben ontwikkeld;
• Een eendaagse opleiding Basisveiligheid VCA.

Al deze (en andere) trainingen en leertrajecten worden verzorgd door het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland (IVON). Deze waardevolle kennis is eveneens beschikbaar voor organisatoren van evenementen en andere professionals uit de event branche. Daarom biedt IVON ook theorie- en praktijkopleidingen voor professionals buiten Traffic Support. Kijk voor meer informatie op de site van IVON.

Veiligheid staat voorop
Net zoals u hechten wij veel belang aan veiligheid. Voor uw medewerkers, uw bezoekers, het verkeer. Maar natuurlijk ook voor onze eigen medewerkers. Zo beschikken onze verkeersregelaars over de juiste uitrusting en de beste beschermingsmiddelen. Daarmee voldoen wij volledig aan de strenge eisen van die de Arbowet hieraan stelt. Wetten en regels die wij toejuichen, omdat we zuinig zijn op onze medewerkers. Daarnaast draagt dit bij aan onze kwaliteit én – heel belangrijk – aan een maximale zekerheid voor u als opdrachtgever. Het kan immers financieel én publicitair heel vervelend zijn als de Arbeidsinspectie een project of event stillegt omdat er zaken niet in orde zijn.

Opvallende kleding en uitrusting
Onze verkeersregelaars zijn goed herkenbaar dankzij een opvallend en goed zichtbaar geel uniform. Dit voldoet aan alle eisen op het gebied van kleur en reflectie. Net zo opvallend is het oranje bodyjack dat zij dragen, ontwikkeld door Traffic Support. Vanzelfsprekend heeft elke verkeersregelaar een streamlight met signaalverlichting, een eigen portofoon en uiteraard het bekende verkeersregelaarsfluitje. Zo zorgen wij voor uw, maar ook voor onze veiligheid.

Wagenpark
Bij Traffic Support hechten wij veel waarde aan kwaliteit en herkenbaarheid. Daarom beschikken wij ook over een eigen en veelzijdig wagenpark, geschikt voor de meest uiteenlopende situaties. Onze opvallende wagens zijn voorzien van zwaailichten en alle nodige hulp- en veiligheidsmaterialen. Doordat alle voertuigen zijn voorzien van een Track & Trace systeem, is de locatie van onze verkeersregelaars continue bekend. Zo kunnen we bij spoedopdrachten snel bepalen welke voertuigen het dichtst bij de calamiteit in de buurt zijn. Zo bent u verzekerd van een snelle reactie.

Commandotrailer
Voor grote en veelzijdige projecten kunnen wij een commandotrailer inzetten. Deze trailer is voorzien van een eigen stroom- en watervoorziening. De trailer biedt ruimte aan drie werkplekken, een vergaderruimte, een keuken, een informatiebalie en werkplaats. Wanneer er een tent voor wordt geplaatst, ontstaat er een ruimte voor circa 50 medewerkers. Naast de commandotrailer beschikken wij ook nog over twee commandowagens, die we inzetten voor de coördinatie en communicatie bij kleinere projecten.

Pick-up met DRIP
Traffic Support heeft een aantal grote pick-ups met een Dynamisch Route-Informatiepaneel (DRIP). Daarmee heeft de verkeersregelaar het beste middel om weggebruikers duidelijk en helder te informeren. Op de DRIP kunnen diverse teksten worden geplaatst om bijvoorbeeld een file aan te kondigen of te wijzen op een omleiding of parkeerterrein. Deze pick-ups zijn effectief en flexibel in gebruik. De voertuigen zijn daarmee snel inzetbaar bij wegwerkzaamheden, evenementen of calamiteiten.