• menu

Vervoer

U organiseert een (inter)nationaal congres of een grootschalig bedrijfsfeest waarvoor medewerkers uit het hele land komen. Of u wilt met een groot gezelschap een evenement of festival bezoeken of deelnemen aan een manifestatie. In samenwerking met VervoersProjecten Nederland (VPN) is Traffic Support dan uw partner bij uitstek. Safety Group, het moederbedrijf van VPN en Traffic Support, is twintig jaar geleden gestart als organisator van hoogwaardig busvervoer naar evenementen. Wij weten hoe we uw gasten en relaties snel, veilig en efficiënt van en naar uw evenement kunnen vervoeren.

Zonder dat u er zich zorgen over hoeft te maken, regelen wij met onze kennis van planning en logistiek dat de bussen met uw passagiers, in de juiste volgorde, op de juiste tijd, op de juiste plaats komen. Voor elke opdracht stellen wij een plan op maat op, regelen alle vervoer en de tickets. U kunt zich dus met een gerust hart op uw eigen organisatie en uw gasten concentreren.

Ook voor de individuele concert-, feest- of festivalganger bieden wij een passende oplossing. Daarvoor staat EventTravel garant, die de leukste busreizen organiseert naar diverse muziekevenementen en festivals in heel Nederland en verder.