• menu

Mega Piraten Festijn

Het Mega Piraten Festijn is hét evenement voor de Piratenartiesten van Nederland. Ieder jaar vinden er ongeveer zes Mega Piraten Festijnen door het gehele land plaats met vijf á acht duizend bezoekers. De afsluiter van het jaar wordt gehouden in het Gelredome in Arnhem waar ongeveer 20 á 28 duizend bezoekers naartoe komen.

Traffic Support verzorgt tijdens het evenement het verkeer en vervoer. De project manager zorgt voor een goed verkeers-en vervoersplan. De festijnen komen vaak terug op dezelfde locatie waarvan de kennis al aanwezig is bij de project manager. Zo kan er goed ingespeeld worden op eventuele fouten van de voorgaande edities. Vanaf het moment van opbouw is er een terreinbeheerder aanwezig die contact houdt met de organisatie en de hulpdiensten. Traffic Support voorziet de festivals van de bebordingen, de verkeersregelaars en parkeerstewards.

Event Travel zorgt voor de busreizen naar de Mega Piraten Festijnen. Zo kunnen mensen uit het hele land de Piratenfestijnen bezoeken. Voor het festijn in het Gelredome verkoopt OnlineTicket de parkeertickets en zijn er medewerkers aanwezig om het parkeren goed te laten verlopen.