• menu

Topsfeer op Best Kept Secret

Datum geplaatst: 21-06-17

Het is al lang geen geheim meer: Best Kept Secret is hèt festival voor de muziekliefhebber die niet alleen houdt van grote namen, maar graag iets nieuws ontdekt. Dit jaar vierde Best Kept Secret haar vijfde verjaardag en pakte daarom uit met een line-up om je vingers bij af te likken. Wij waren erbij samen met ons zusterberdrijf Crowd Support en zorgden voor de bereikbaarheid en veiligheid van dit driedaagse festival.

Headliners als Radiohead en Arcade Fire trokken de nodige muziekliefhebbers naar Hilvarenbeek. Maar natuurlijk kwamen bezoekers ook juist voor de minder bekende artiesten, die op Best Kept Secret de kans kregen om te spelen voor een groot publiek. Niet alleen de muziek was goed, ook de sfeer was top. Het lekkere weer speelde hier ongetwijfeld een rol in.

Bereikbaarheid
Traffic Support zorgde ervoor dat duizenden muziekliefhebbers het festival wisten te vinden, makkelijk konden parkeren en weer vertrekken. Onder andere door bewegwijzering en de inzet van verkeersregelaars.

Vriendelijke beveiligers
Crowd Support was er om deze sfeer te bewaken en de veiligheid te waarborgen. Al ver voor het festival plaatsvond zijn we al om tafel gegaan met de organisatie om als partner mee te kijken naar diverse vraagstukken op het gebied van veiligheid. Toegankelijk is een belangrijk onderdeel van de beleving van Best Kept Secret. Klantvriendelijkheid en service passen daar natuurlijk uitstekend bij. Onze beveiligers stelden zich daarom vooral op als host. Ze waren er niet alleen om de sfeer te bewaken en een oogje in het zeil te houden, maar ook om mensen welkom te heetten en vragen te beantwoorden.

Geslaagd festival
Ondanks de drukte verliep de instroom en uitstroom van het festival soepel en ook zijn er geen noemenswaardige incidenten. Kortom: een geslaagd festival! Wij maken er dan ook geen geheim van dat we alweer uitkijken naar volgend jaar.