• menu

Nieuwsoverzicht

Bezoek ons op beurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren

Woensdag 22 en donderdag 23 november staan wij op de beurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren in Expo Houten. Graag vertellen wij u hier meer over onze diensten. Wist u namelijk dat we niet alleen professioneel opgeleide verkeersregelaars bieden, maar ook totaaloplossingen op het gebied van verkeersbegeleiding en –veiligheid tijdens infraprojecten? Zoals poortwachters en ondersteunende motordiensten, maar ook complete aanmeld-, registratie-, en pasuitgiftesystemen. Maatwerk oplossingen om de veiligheid van uw medewerkers en het verkeer te waarborgen en u zorgen uit handen te nemen. Wilt u meer weten? Of gewoon even bijpraten met onze accountmanagers onder het genot van een kopje koffie en een hapje?

Lees meer 

"Stadshavens Rotterdam werkt echt!" wederom succesvol

Op donderdag 10 augustus werd een nieuwe groep kandidaten van het project ‘Stadshaven Rotterdam Werkt Echt!’ in het zonnetje gezet. Alle 17 medewerkers hebben een uitgebreid opleidingstraject afgesloten met een diploma of certificaat voor een rol als verkeersregelaar en toezichthouder. Stadshavens Rotterdam werkt samen met Werk & Inkomen (W&I) van Gemeente Rotterdam om werkzoekenden met een achterstand op de arbeidsmarkt op te leiden en uit te laten stromen naar betaald werk. In samenwerking met zusterbedrijven City 360, IVON en Trigion zijn eerder al 24 gediplomeerden begeleid naar een betaalde baan als verkeersregelaar, toezichthouder of parkeercontroleur.

Lees meer 

Een gezellige dag met het vrouwenelftal van Nederland

Deze week start het EK voor het vrouwenelftal van Nederland. Afgelopen woensdag was er dan ook een gezellige dag georganiseerd om de vrouwen die ons land gaan vertegenwoordigen toe te juichen. Hierin speelde Traffic Support een rol. Wij begeleidden namelijk de bus door de drukste straten van Amsterdam rond toerde. Op woensdag 5 juli werden onze leeuwinnen in het zonnetje gezet. Met de bus toerden onze Oranjevrouwen door de drukke straten van Amsterdam, waar zij werden toegejuicht door publiek. Onze medewerkers van Traffic Support begeleidden de bus door Amsterdam zodat de bus ongestoord de rondrit kon maken. Veel vertrouwen Het was een gezellige dag en na de rondrit kreeg het publiek de mogelijkheid om met onze Oranjevrouwen op de foto te mogen.

Lees meer 

Een druk weekend voor Traffic Support

Het festivalseizoen is volop aan de gang wat voor Traffic Support betekent dat wij ook weer op volle toeren draaien. Aankomend weekend wordt het een druk maar feestelijk weekend voor Traffic Support.Er zijn veel ontzettend veel populaire festivals aan de gang, zoals Defqon.1, Awakenings en Parkpop, waar wij het verkeer in goede banen leiden. De voorbereidingen voor deze festivals zijn in volle gang. Bewegwijzeringsborden worden klaargezet, tekeningen geprint en instructies uitgedeeld. Voor deze grote festivals die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden hebben we veel verkeersregelaars nodig. Ook kantoormedewerkers hijsen zich dit weekend daarom in het gele verkeerspak en helpen waar nodig om de festivals veilig en vlot bereikbaar te maken.

Lees meer 

Topsfeer op Best Kept Secret

Het is al lang geen geheim meer: Best Kept Secret is hèt festival voor de muziekliefhebber die niet alleen houdt van grote namen, maar graag iets nieuws ontdekt. Dit jaar vierde Best Kept Secret haar vijfde verjaardag en pakte daarom uit met een line-up om je vingers bij af te likken. Wij waren erbij samen met ons zusterberdrijf Crowd Support en zorgden voor de bereikbaarheid en veiligheid van dit driedaagse festival. Headliners als Radiohead en Arcade Fire trokken de nodige muziekliefhebbers naar Hilvarenbeek. Maar natuurlijk kwamen bezoekers ook juist voor de minder bekende artiesten, die op Best Kept Secret de kans kregen om te spelen voor een groot publiek.

Lees meer 

Safety Group sponsort Zwolse Grachtenrace

Morgen vindt de 9e editie plaats van de Zwolse Grachtenrace. 70 sloepen en ruim 600 roeiers uit heel het land komen naar Zwolle om te strijden in de volgens de organisatie leukste en zwaarste race in het FSN-Klassement. De race wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en steunt jaarlijks een goed doel: dit keer de stichting Kids Zwolle. Ook Safety Group en Traffic Support dragen hun steentje bij door het evenement te sponsoren met bewegwijzering en ander materiaal. Met sport verbindt De Zwolse Grachtenrace sportief- en ondernemend Zwolle. Iets waar wij als Safety Group ook graag aan bijdragen.

Lees meer 

Een sportief weekend voor Traffic Support

Het afgelopen weekend was een sportief weekend voor Traffic Support. Wij stonden namelijk bij de Halve Marathon Zwolle, net als bij de Zuidas Run en Urban Run die dit jaar op dezelfde dag werd gelopen in Amsterdam. De halve marathon in Zwolle was net als voorgaande jaren zeer geslaagd. Er mochten 4000 deelnemers meelopen aan de halve marathon en duizenden bezoekers juichten de lopers toe. In de stad stonden op diverse plekken bandjes en de sfeer zat er overal goed in. Het verkeersplan Wij als Traffic Support waren verantwoordelijk voor de verkeersmaatregelen. Ruim van te voren hebben wij samen met de gemeente Zwolle, de organisatie en de ROVA aan het verkeersplan gewerkt.

Lees meer 

Het festivalseizoen is van start!

Het festivalseizoen is officieel van start! Er waren er al een paar grote evenementen eerder dit jaar, maar het Pinksterweekend is toch traditiegetrouw het weekend waarin overal in Nederland het festivalgeweld echt losbarst. Wat voor Traffic Support betekent dat wij ook weer op volle touren draaien. Harmony of Hardcore, The Flying Dutch, Amsterdam Open Air, Freshtival, het is slechts een greep uit de evenementen waar wij afgelopen weekend zorgden voor een soepele doorstroom van het verkeer. Tijdens zulke drukke weekenden die wij ‘Big Ones’ noemen zijn alle handjes welkom. Het hele bedrijf, van doorgewinterde verkeersregelaars tot kantoorpersoneel, iedereen helpt mee.

Lees meer 

Traffic Support stelt motor beschikbaar voor Alpe d’HuZes

Morgen gaat de 12e editie van de Alpe d’HuZes van start: de actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Wij dragen ons steentje bij aan de Alpe d’HuZes door één van onze motoren beschikbaar te stellen aan de veiligheidsorganisatie van de Alpe d’HuZes. Wij zijn blij dat we op deze manier bij kunnen dragen en wensen alle deelnemers veel succes!

Lees meer 

Het sprookje genaamd Emporium

Er was eens een recreatiegebied in Wijchen waar een temperatuur van boven de 30 graden 25.000 danceliefhebbers niet van weerhield om flink te feesten. Dit deden ze afgelopen zaterdag op het dance-evenement Emporium, wat dit jaar in het teken van sprookjes stond. De Safety Group, waar ook Traffic Support onder valt, zorgde voor de bereikbaarheid, logistiek en veiligheid van dit eendaagse festival. Het dance-evenement is uitzonderlijk rustig en gemoedelijk verlopen. De organisatie van Emporium ziet deze 13e editie van dit festival als de beste editie ooit, zo schrijft ‘De Gelderlander’. Ook wij zijn tevreden.

Lees meer 

Deukvrije Kleine Deukjes Dagen

Afgelopen vrijdag en zaterdag (19 en 20 mei) vonden de Kleine Deukjes Dagen plaats in het expositiegebouw Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Tijdens deze dagen konden klanten van Centraal Beheer Achmea kosteloos kleine deukjes uit hun auto laten verwijderen. Ieder jaar komen hier weer veel mensen op af en Traffic Support werd dan ook ingeschakeld om alles in goede banen te leiden.  Al jaren wordt Traffic Support betrokken bij de Kleine Deukjes Dagen. Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit het zorgen voor een vlotte en veilige doorstroom van ongeveer 1300 auto’s per dag, maar ook voor de logistiek eromheen en het ontwikkelen en uitvoeren van het verkeersplan.

Lees meer 

Achter de schermen bij Sense8

Afgelopen zomer had Traffic Support een bijzonder leuke klus. Wij zorgen er namelijk voor dat er tijdens de opnames van Sense8, een populaire Netflix serie, geen verdwaalde auto of fietser in beeld kwam. Een niet alledaagse klus met inzet van bijna 100 verkeersregelaars verdeeld over meerdere steden in Nederland. Bekijk hieronder de zojuist verschenen beelden van de making-off in Amsterdam.

Lees meer 

Feestgangers en vrachtwagens keurig langs elkaar heen geleid

Ook dit jaar is de vrijheid van Nederland weer groots gevierd op 5 mei met een aantal evenementen verspreid over het land, waaronder in onze eigen stad Zwolle Bevrijdingsfestival Overijssel en Dance4Liberation. Traffic Support zorgde op beide evenementen voor een goede bereikbaarheid van het terrein en doorstroom van het verkeer. En dit was nog best een uitdaging. Met name Dance4Liberation was een uitdagende klus. Dit house en hardstyle-evenement werd namelijk gehouden op het rangeerterrein van vrachtwagenproducent Scania. Dit was niet voor het eerst, maar het was wél voor het eerst dat Scania tegelijkertijd volop productie draaide.

Lees meer 

Vermeld in Metro: gewoon je werk doen valt op!

Bij Traffic Support zijn we gewend om net dat stapje extra te zetten. Betrokken zijn bij projecten, gemotiveerde mensen en je opstellen als gastheer. Voor ons heel gewoon. Maar hoe leuk is het dan om te lezen dat ‘gewoon je werk doen’ zo opvalt en zoveel positiviteit teweeg brengt!  Een van onze ‘reflecterende mannen’ wist de dag van een voorbijganger positief te beïnvloeden door ‘gewoon zijn werk te doen’. Zo positief dat deze voorbijganger vervolgens nog meer mensen aanstak met zijn vrolijkheid en er zelfs een column over schreef, die werd gepubliceerd in Nieuwsblad Metro. Een column die hoogstwaarschijnlijk bij nog veel meer mensen een glimlach op het gezicht toverde.

Lees meer 

Eerste concert Broederliefde groot succes!

Afgelopen zaterdag gaf Broederliefde haar eerste concert en dit was tevens het eerste concert dat in het Sparta stadion “Het Kasteel” is gehouden. Het was dan ook niet alleen voor Broederliefde een uitdaging, maar ook voor Traffic Support, die verantwoordelijk was voor een goede doorstroom van het verkeer. Wij werkten samen met een voor ons nieuwe organisatie, op een locatie waar nog niet eerder een concert was gegeven. Daarom startten we al ver voor het concert plaatsvond met de voorbereidingen. Dit deden we in goed overleg met de organisatie van het concert en met ons zusterbedrijf Crowd Support, die verantwoordelijk was voor de veiligheid tijdens het concert.

Lees meer 

Voor het eerst weer een tram door Ferdinand Bolstraat

Na jaren van bouwen en herinrichten rijdt er vandaag voor het eerst weer een tram door de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Nu nog in de test fase, vanaf volgende week in de reguliere dienstregeling. De Rode Loper De gemeente Amsterdam werkt aan de verbetering van het gebied van het Damrak tot aan het Ferdinand Bolplein, bekend als project ‘De Rode Loper’. De Ferdinand Bolstraat is één van de straten die op de schop ligt. Traffic Support zorgt hier voor een veilige doorstroming van het verkeer.  Veilig werken bij infrawerkzaamheden Of het nu gaat om een groot of kleinschalig bouwproject of infraproject.

Lees meer 

Traffic Support landelijke partner NS voor Bewegwijzering en tijdelijke middelen

Vanaf vandaag zijn wij de landelijke partner voor de NS voor Bewegwijzering en tijdelijke middelen bij verstoringen op het spoor. Gisteren hebben wij hiervoor samen met de NS het contract feestelijk ondertekend op het hoofdkantoor van de NS in Utrecht. Mede vanwege uniformiteit en herkenbaarheid was de NS opzoek naar partner die hen het totaalpakket van bewegwijzering en tijdelijke middelen landelijk uithanden kan nemen: van het aanbrengen tot het verwijderen en van het opslaan tot het beheren van deze bewegwijzering en middelen. De inschrijvers werden onder andere beoordeeld op betrouwbaarheid, innovatie, operational excellence en bestelgemak. Wij zijn trots dat de NS deze opdracht aan ons heeft gegund.

Lees meer 

Traffic Support helpt binnen no-time op stations

Vanwege de storm reed het treinverkeer gisteren volgens een aangepaste dienstregeling. En alhoewel je ons meestal op de weg vindt, hielpen onze vriendelijke en behulpzame medewerkers gisteren ook met alle plezier treinreizigers van A naar B. De aangepaste dienstregeling hield in dat er minder treinen reden dan gebruikelijk, zodat er meer speling is op het normaal zo druk bereden spoor. Mocht er dan iets mis gaan vanwege de storm, dan zijn de gevolgen te overzien. Minder treinen betekent meer vragen van reizigers. ‘Welke trein moet ik nu nemen? Waar vind ik perron 10? Kan ik mijn overstap nog halen?’ Om de NS te helpen bij het beantwoorden van deze vragen werden ruim 100 van onze mensen ingezet, verdeeld over zo’n 15 stations in Nederland.

Lees meer 

Traffic Support Team Yellow op Hard Bass

De frequente bezoeker van Hard Bass weet dat dit hardstyle-event ieder jaar in het teken staat van vier gelegenheidsformaties: team Green, team Yellow, team Red en team Blue. Afgelopen zaterdag waren ook wij vanuit ons moederbedrijf Safety Group aanwezig met onze eigen vier teams. Niet achter de draaitafels, wel achter de schermen. Om te zorgen voor optimale bereikbaarheid en veiligheid van dit evenement. Traffic Support was hierin natuurlijk ons Team Yellow, niet te missen in de gele outfits. Onze verkeersregelaars zorgden ervoor dat de tienduizenden bezoekers van het uitverkochte Hard Bass ten eerste het feestje konden vinden en ten tweede hun auto vlotjes konden parkeren, aan de hand van een goed doordacht verkeers- en vervoersplan.

Lees meer 

Ervaar hoe het is om verkeersregelaar te zijn op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

Als bedrijf werkzaam in de infrastructuur heeft u vaak met verkeersregelaars te maken. Sterker nog, vaak kunt u niet zonder hen. Zij zorgen ervoor dat uw mensen veilig kunnen werken en dat het verkeer toch hun bestemming bereikt, ook als de weg overhoop ligt. Wilt u nou zelf ook een keer ervaren hoe het is om verkeersregelaar te zijn? Probeer het van 7 t/m 9 februari tijdens Infra Relatiedagen in Hardenberg. U hoeft hiervoor niet in een gele outfit naar buiten. Ook laten we gefrustreerde automobilisten achterwege. Wel krijgt u in onze beursstand een Virtual Reality bril op en twee controllers in uw handen, zodat u met het geven van de juiste tekens op het juiste moment, het verkeer de goede richting op stuurt.

Lees meer